10 modele de camasi barbatesti ideale pentru sezonul rece


Camasa este o piesa vestimentara care se va afla mereu in trendurile de moda pentru barbati. Singurele schimbari vor fi legate de aspectul acestora, marii designeri stabilind tot felul de noi modele pentru fiecare sezon. Din acest motiv barbatilor nu le este prea usor sa isi cumpere camasi deoarece nu stiu exact ce se poarta in sezonul respectiv. Pentru acei barbati care tin cont de trendurile din moda am scris si acest ghid in care va prezentam 10 modele de camasi ideale pentru sezonul rece.

1.Camasa in doua culori

Cu un aspect poate putin ciudat dar interesant totodata, camasile in doua culori vor fi o alegere potrivita in aceasta toamna. In trendurile toamnei chiar se regaseste combinatia de culori alb-negru, motiv pentru care o camasa in aceste doua culori trebuie sa se afle in garderoba fiecarui barbat. Pentru a sti ce alegere sa faceti, puteti cauta camasi care sa semene cu cea de mai jos.

camasa in doua culori

 

2.Camasa in carouri

Camasile in carouri probabil ca nu vor iesi niciodata din trenduri. Asta pentru ca au un aspect foarte dragut care inspira totodata profesionalism dar si creativitate datorita jocului de culori. Incercati sa va inspirati din trendurile de culori ale sezonului pentru a alege camasa in carouri potrivita.

camasi in carouri

 

3.Camasa albastra

Trebuie numaidecat sa aveti si o camasa in aceasta nuanta pentru zilele mai racoroase in care optati pentru o pereche de blugi si niste adidasi simpli. Asta deoarece aceasta camasa poate fi purtata aproape la orice pereche de blugi.

camasi albastre

 

4.Camasa cu buline

Pe langa camasile in doua culori si cele in carouri, in sezonul rece se vor purta si camasile cu buline. Optati pentru combinatia de culori negru-alb, despre care am zis si mai sus ca e in voga.

camasi cu buline

 

5.Camasa visinie

Visiniul este culoarea acestui sezon rece, deci trebuie numaidecat ca orice barbat sa detina cel putin o astfel de camasa. Asta deoarece culorile sunt foarte importante atunci cand dorim sa avem stil.

camasa visinie

6.Camasa alba

Camasa alba este un must-have pentru orice barbat, indiferent ca doreste sa fie la moda sau nu. Probabil ca nu trebuie sa va cumparati una ci deja aveti cateva in garderoba. Va incurajam totusi sa le purtati mai mult in sezonul rece.

camasa alba

 

7.Camasa slim cu imprimeuri

Un alt trend in sezonul rece in ceea ce priveste purtarea camasilor il reprezinta acele camasi slim cu imprimeuri care imbina diferite culori si forme geometrice. Un bun exemplu aveti in imaginea de mai jos.

camasa cu imprimeuri

 

8.Camasa cu diferite modele

Fiti creativi si optati pentru camasi cu diferite modele care sa arate faptul ca aveti o imaginatie bogata.

camasi cu modele

 

9.Camasa cu modele tip camuflaj

Tinutele de tip camuflaj nu trebuie sa contina numaidecat culori precum verde sau gri. Albastru de exemplu este o culoare in voga in timpul sezonului rece.

camasi cu modele tip camuflaj

 

10.Camasa in carouri rosii si albastre

Mai sus v-am recomandat sa purtati camasi in carouri in sezonul rece. Recomandarea ramane valabila insa trebuie scoase in evidenta camasile in carouri rosii si albastre deoarece acestea au fost recomandate de majoritatea designerilor.

camasi in carouri rosii si albastre

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: