Aspecte importante legate de alegerea unui inel


Bijuteriile reprezinta ”jucariile” preferate ale femeilor inca din cele mai vechi timpuri. Purtate doar de placere, ca semn de putere sau pentru a semnaliza un anumit aspect, acestea sunt indispensabile indiferent de ceea ce facem. Inele reprezinta unele dintre cele mai importante tipuri de bijuterii cu ajutorul carora ne putem impodobi mainile. Pentru femei sau barbati, acestea au devenit un must have, de care nu ne putem desparti, totodata jucand un rol major si in crearea a diferite si atractive tinute.

Inelele sunt bijuterii disponibile intr-o mare varietate de forme (solitar, camee, de logodna sau verigheta). Aceste bijuterii, pot fi decorate sau nu, cu diverse pietre pretioase si sunt confectionate, in cele mai multe cazuri, din aur sau argint. In ceea ce priveste modul in care sunt create inelele, totul este lasat la interpretarea bijutierului, neexistand nici o limita in acest sens. Din punct de vedere al potrivirii unei astfel de bijuterii, un inel ales corect, trebuie in primul rand sa vi se potrivesca perfect pe deget, la modul ca acesta trebuie sa alunece foarte usor pe deget, astfel incat nici sa nu va stranga, dar nici sa nu iasa foarte usor, deoarece exista riscul sa il pierdeti.

Inele din oferta MeliMeloParis

inel-cu-funda-metalica-dantelata-1390

Cumpara acum!
Inel cu funda metalica dantelata

Inel reglabil, argintiu cu funda metalica dantelata. Pret 19.99 ron.

inel-cu-cristal-albastru-3135

Cumpara acum!
INEL cu cristal albastru

Inel reglabil auriu, cu piatra, cristal albastru fatetat. Pret 29.99 ron.

Click aici!
Inele din oferta MeliMeloParis

Vezi si alte produse de acest fel din oferta

Diametrul degetului este foarte important in acest caz, deoarece daca alegerea este facuta incorect, inelul vostru va avea nevoie de modificari (marire sau micsorare) fapt ce atrage de multe ori si stricarea modelului. In acest caz vom tine cont si de faptul ca avem diferite momente, adica se intampla sa se mai umfle degetele sau sa se subtieze. Pentru a nu ajunge la bijutier dupa putin timp de la achizitie, este bine sa fim atente la masura, mai bine luam un model care intra putin mai greu, dar nu ne strange, decat unul lejer care ar putea sa cada cu usurinta.

Alegerea unui anumit model de inel tine de regula de gustul fiecarei persoane. S-a constatat ca, foarte multe doamne si domnisoare, au o slabiciune fata de inelele confectionate din argint si impodobite cu fel si fel de pietre colorate. Forma si stilul depind de regula de cea care le poarta, si de aceea este indicat, ca in momentul in care doriti sa faceti un astfel de cadou, sa cunoasteti foarte bine gusturile celei careia doriti sa i-l oferiti. Aurul este un metal pretios care se bucura de o mare popularitate si cu ajutorul lui se pot crea inele care inspira bogatie, plenitudine sau putere. Cand alegem un inel din aur vom avea grija ca modelul sa fie simplu fara prea multe aplicatii, asta pentru a ocoli un aspect prea incarcat.

Un inel trebuie sa fie in perfecta armonie cu tinuta si silueta, deoarece el este un accesoriu plin de eleganta care va poate exprima in mod evident, feminitatea. Legatura dintre outfit si inel este una mai stransa decat am putea crede, si este indicat ca una sa completeze pe cealalta in asa fel incat sa iasa ceva frumos.

Inele dama de la Elefant

ring_23_1

Cumpara acum!
Inel QUDO

Inel din otel inoxidabil accesorizat cu piatra de cristal.

ring_22_1

Cumpara acum!
Inel TRESOR 1934

Inel din argint 925 placat cu rodiu, argintiu, accesorizat cu piatra de zirconiu.

Click aici!
Inele din oferta Elefant

Vezi si alte produse de acest fel din oferta

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: