Bijuteriile cu motive etnice


Bijuteriile etnice pot fi considerate, fara nici o exagerare, cele mai vechi modele de bijuterii realizate manual. Cu toate ca au o vechime considerabila, ele sunt in masura sa va faca speciala si sa contribuie in mod decisiv la iesirea din cotidian. Ce intelegem prin bijuterii cu motive etnice? In functie de fiecare cultura in parte putem gasi minunate accesorii care imprumuta diferite motive al caror rol este de a scoate evidenta sau de aducere aminte a diferite embleme specifice zonei sau tarii respective.

Oricine doreste, isi poate confectiona o bijuterie etnica, neexistand reguli speciale de realizare a acestor accesorii. Ele se pot purta fie suprapuse peste alte modele, fie singure. Cu toate ca este usor sa le cream nu trebuie sa uitam faptul ca pentru a putea spune ca avem cu adevarat o bijuterie etnica aceasta trebuie sa pastreze culorile si chiar cateva modele specifice.

Bijuterii cu motive etnice din oferta MeliMeloParis

colier-cu-pandantiv-mozaic-1108

Cumpara acum!
Colier cu pandantiv mozaic

O bijuterie rafinata care imbina diferite elemente artistice. Pret 79.99 ron.

cercei-orientali-cu-cristale-745

Cumpara acum!
Cercei orientali cu cristale

Cercei cristale colorate au ca sistem de prindere surub, sunt usori si eleganti. Pret 39.99 ron.

Click aici!
Bijuterii cu motive etnice din oferta MeliMeloParis

Vezi si alte produse de acest fel din oferta

Bijuteriile etnice va ofera posibilitatea sa le purtati asa cum doriti dumneavoastra si sunt considerate mijlocul ideal prin care se poate exprima o doza mare de fantezie si excentricitate. Pe langa aceste aspecte, izvorate din suprapunerile de culori si amestecurile de genuri, bijuteriile etnice reprezinta o modalitate excelenta de completare a unei tinute, in special casual, cu care dumneavoastra sa aratati stralucitoare. De asemenea, vom mentiona si faptul ca bijuteriile etnice au un minunat aspect daca sunt ceva mai mari, astfel modelele vor iesi mai bine in evidenta.

Gama variata de modele de bratari etnice si unicitatea unora dintre ele, are o doza de eleganta aparte, ceea ce le ofera posibilitatea puratarii in orice moment al zilei, precum si in orice anotimp. O mica precizare din acest punct de vedere, ar fi ca, in sezonul estival modelele de bijuterii etnice, realizate hand made, trebuie sa fie ceva mai finute, pe cand cele purtate in timpul iernii trebuie sa fie ceva mai mari, si in nuante de maro, verde inchis sau portocaliu.

De regula, bijuteriile etnice sunt create pentru a a se adapta oricarei personalitati, si din acest punct de vedere, am putea spune ca pietrele cu care sunt decorate (daca sunt) au o importanta aparte. Daca va plac bijuteriile etnice incercati sa diversificati cat mai mult colectia, adica sa achizitionati modele care imprumuta din mostenirea culturala a mai multor zone geografice. Cele cu motive romanesti sunt absolut fermecatoare, mai ales ca nuantele in care se regasesc sunt atat de placute si versatile incat se accepta la numeroase tinute deoarece vor da un farmec aparte outfit-ului respectiv.

Bijuterii de la Elefant

bratara-lizas-15522_32_4

Cumpara acum!
Bratara Lizas

Bratara din plastic si sticla de 18,5 cm.

necklace_22_1

Cumpara acum!
Colier cu pandantiv - Elephant

Colier cu pandantiv, din otel inoxidabil, lungime colier 35 cm, diametru pandantiv 2 cm.

Click aici!
Bijuterii din oferta Elefant

Vezi si alte produse de acest fel din oferta

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: