Blanche-porte.ro magazinul online creat pentru tine si casa ta!


logoCu siguranta fiecare dintre noi, barbat sau femeie, isi doreste sa achizitioneze doar articole vestimentare sau pentru casa de cea mai buna calitate si la un pret accesibil. Cu ajutorul Blanche-porte.ro acest lucru devine posibil, deoarece reprezinta un concept store care se bazeaza pe tot ceea ce inseamna promovarea unei mari game de articole vestimentare si accesorii din moda franceza, alaturi de minunate decoratiuni interioare si articole textile pentru casa.

Beneficiile oferite de Blanche-porte.ro sunt numeroase, dintre acestea enumeram posibilitatea de a returna coletul, o gama variata de articole, imbracaminte in marimi variate si oportunitatea de a selecta articole doar pentru a le proba acasa.

Plata: se poate face ramburs, adica cand primiti coletul sau prin transfer bancar in contul Raiffensen Bank.

Livrarea: se face oriunde in Romania prin curierat rapid cu o taxa de transport in valoare de 19 lei. Deoarece produsele sunt aduse din afara tarii, termenul de livrare este de 3 saptamani.

Retur: un produs poate fi returnat in termen de 14 zile numai daca nu a fost deteriorat. Banii vor fi returnati integral, fara probleme.

Indiferent ca vrei sa iti imbogatesti garderoba sau sa aduci ceva nou caminului, Blanche-port.ro ramane unul dintre cele mai bune magazine care ofera produse minunate si la preturi foarte accesibile. Incearca si tu!

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: