Cand nu trebuie sa lipseasca o curea de la tinuta


Cand ne gandim la accesorii ne vin in minte o serie de obiecte precum bijuterii, genti, esarfe, ceasuri si nu in ultimul rand curele. De-a lungul timpului au tecut prin numeroase perioade de tranzitie, de la simplul rol de a sustine pantalonii, ajungand la a fi un accesoriu trendy de care ne putem folosi ori de cate ori vrem sa cream un outfit plin de originalitate si bun gust. Cureaua este un articol vestimentar care se foloseste pentru a fixa pantalonii, dar ea are si alt rol pentru ca va ajuta sa va stabiliti mai bine stilul si va face delimitarea intre partea de sus si partea de jos a tinutei. Prin urmare, exista situatii in care cureaua este absolut obligatorie, iar lipsa ei ar face tinuta sa para incompleta.

Atunci cand purtati pantaloni de costum, cureaua este absolut obligatorie, insa trebuie sa aveti in vedere sa alegeti un model de curea formala. Aceasta ar trebui sa fie realizata din piele de foarte buna caliatate si sa aiba o latime intre 2,5 si 3,5 cm. Acest tip de curea se adreseaza in special tinutelor de tip office, in acest caz modelul si culoarea avand un rol destul de important. Daca in cazul modelelor vom pune accentul pe cele simple, uni, la categoria nuante, acceptate sunt cele inchise gen maro, albastru inchis si negru. Culoarea acestora depinde destul de mult si de domeniul in cadrul caruia va desfasurati activitatea.

Daca alegeti sa purtati o tinuta casual clasica, dar care sa impresioneze prin simplitatea sa, ar trebui sa va ganditi sa asortati si o curea, dar ceva mai ingusta decat cele care se poarta la tinutele elegante, adica sa aiba o latime intre 1,5 si 2,2 cm. Aceasta se poate purta atat la jeansii skinny cat si la pantalonii mai lejeri cum sunt cei chino sau cargo, dar si la pantalonii scurti. La fel de bine putem purta si fuste care au nevoie de o curea. In functie de locul in care vor fi imbracate, curelele pot fi ceva mai late sau subtiri. Daca anotimpul ne permite vom adopta niste modele ceva mai vesele iar culorile pot fi deschise sau chiar in combinatii indraznete.

Aceasta au fost doua situatii in care trebuie sa purtati curea, dar in garderoba unei femei este absolut necesar sa se gaseasca o curea formala, dar si o curea care sa poata fi purtata la blugi, iar cele care sunt adeptele tinutelor extravagante trebuie sa aiba obligatoriu o curea realizata din piele de sarpe sau dintr-un material de culoare metalica, pentru ca in acest fel vor putea sa isi personalizeze foarte usor tinuta si chiar sa isi creeze propriul stil vestimentar.

Noi, Fashionoutfit suntem curiosi cu privire la felul in care obisnuiti sa va asortati cureaua cu tinutele avute in dressing. Nu ezitati sa ne impartasiti noua si cititorilor fideli cateva idei privitoare la acest accesoriu atat de frumos si util. Va asteptam aici sau pe retelele de socializare.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: