Ce tip de palarii, sepci purtam in aceasta vara?


Palariile sunt accesorii care se bucura tot mai mult de atentia domnilor. In urma cu aproape cincizeci de ani acestea erau articole nelipsite din accesoriile cotidiene, care protejau de intemperiile vremii. In zilele noastre, conditiile moderne de transport au facut ca palaria sa isi piarda scopul principal si sa devina accesoriu utilizat de pesoanele excentrice. In epoca moderna tinerii si-au indreptat atentia mai mult catre sepci, accesorii mai accesibile care pot fi mai repede asortate la tinutele sport si casual de zi cu zi.

Designerii vestimentari tin cont de dorinta domnilor de a personaliza tinutele si de aceea au creat si in acest an modele speciale de palarii si sepci menite sa intregeasca diferite tinute de vara.

palarii

Si in acest an sunt in trend palariile cu influente din anii ’50, ’60 care amintesc de comoditatea si eleganta acelei perioade glorioase, eclipsata de vedetele de la Hollywood. Chiar daca par pretentioase pentru a fi purtate la tinutele de zi cu zi, palariile sunt piese care desavarsesc un look smart casual sau elegant.

Palaria de paie este piesa de rezistenta a sezonului pentru ca are rol dublu: ofera protectie impotriva razelor solare si personalizeaza intregul outfit. Palaria tip Panama fara gauri cu boluri medii inspirata de la inceputul secolului XX, este o piesa clasica confectionata din planta cu frunze in forma de evantai provenita din jungla ecuatoriala. Acest model face furori si in 2016, si poate fi accesorizata la tinutele cosmoplite de zi cu zi.

Palaria de plaja este o piesa ce nu trebuie ignorata cand mergeti la mare, nu doar sa protejeze impotriva radiatiilor solare ci este un accesoriu care ofera un aspect relaxant si trendy. Sunt preferate modelele in nuante de nude si alb care pot fi usor asortate la orice tinuta de plaja.

Palariile tip “galeata” cu boluri inguste sunt in trend, si sunt potrivite la tinutele din zilele caniculare. Aceste accesorii acopera si protejeaza mai bine fruntea si capul de intemperiile verii. Sunt piese lejere care nu pot fi accesorizate la tinutele elegante. Sunt insa extrem de potrivite la outfiturile confortabile mai putin pretentioase, pline de culoare si energie.

palarii,,

Sepcile sunt accesorii care nu trebuie ignorate in acest an. Trebuie mentionat ca in acest sezon sunt in trend modelele stilate, bine finisate care inspira bunul gust. Sepcile sunt usor asortate la tinutele casual sau sport care ofera o imagine nonconformista.

Sepcile de baseball pastreaza un look casual dar in acelasi timp asigura un are glam intregii tinute. Sunt piese versatile ce pot fi adoptata la numeroase combinatii in fiecare zi. Sunt preferate modelele cu influente urbane, confectionate din materiale de foarte buna calitate care au finisaje desavarsite. Puteti achizitiona sepci din denim in nuante neutre care se potriviesc rapid la diferite tinute.

Cei ce doresc sa adopte in aceasta vara un astfel de accesoriu se pot orienta catre sepcile Gatsby care in prezent au devenit printre cele mai elegante si mai stilate piese vestimentare masculine.

Sapca de sofer de inspiratie englezeasca era in trecut asociata cu aceasta profesie. A devenit in timp o piesa extrem de populara, care in varianta de lux ofera un aer sofisticat si poate fi combinata la tinutele formale de vara.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: