Concurs FashionOutfit.ro cu premii de peste 1.000 ron se apropie- CONCURS ANUNTAT!


Nu, nu este o gluma care sa va atraga atentia, este chiar purul adevar! FashionOutfit.ro va pregateste in curand, ceva absolut magic! Pentru ca asteptarea a fost atat de lunga, vrem sa ne luam revansa si sa va oferim un mega concurs cu premii de peste 1000 de lei. Ei, ce spuneti? Nu-i asa ca suna bine?

Desi ne-am obisnuit cititorii ca in fiecare luna sa le recompensam fidelitatea cu cate un nou concurs, de aceasta data a durat atat de mult deoarece am cautat o solutie automat, mai simpla pentru extragerea castigatorilor. Concursul este unul complex, cu premii multiple si sponsori pe masura, astfel incat era nevoie de o unealta care sa ne usureze munca, atat in prezent cat si pe viitor. Lucram la un regulament nou, mai bine pus la punct, care sa ofere mai multe sanse si intrari in concurs, implicit sanse mai mari de castig pentru participanti. Mentionam ca avem o lista destul de mare de sponsori si urmand sa facem un update cu fiecare magazin online care si-a anuntat prezenta, si, desigur cu premiile pe care le ofera castigatorilor. Toate acestea pentru a evita aparitia unor probleme legate de neseriozitatea unui magazin sau de neacordarea unui premiu, etc. Vrem sa stiti ca noi – FashionOutfit.ro, suntem aici pentru voi si garantam pentru promisiunile noastre!

popaPremiile vor fi variate, in sensul ca, pe langa deja obisnuitele vouchere, veti putea castiga si articole vestimentare, incaltaminte sau accesorii. Ce trebuie sa faceti, ca participanti? Pe langa cerintele bine cunoscute din concursurile anterioare – share, abonare la newsletter, comentarii, am introdus elemente noi, simple si amuzante, care va pot oferi mai multe intrari in concurs. Pe langa actiunile de baza – share&abonare la Newsletter-ul FashionOutfit.ro va veti intalni cu unele taskuri optionale, care va pot creste semnificativ sansele de castig, ca spre exemplu: aprecieri (like) la adresa paginii noastre de facebook, FashionOutfit.ro; plasarea unei comenzi; aprecieri pe paginile sponsorilor; postarea unor imagini haioase in care sa se regaseasca mesaje de genul “Ador magazinul NumeMagazin”, “Cumpar mereu de la NumeMagazin”, sau  “Iubesc FashionOutfit.ro”, “Sunt in Trend cu FashionOutfit.ro”, “Imi plac concursurile FashionOutfit.ro” etc.; utilizarea tag-urilor #FashionOutfit, #FashionOutfit.ro, #ConcursFashionOutfit si lista este mult mai lunga. Veti descoperi noi surprize imediat ce articolul despre concurs va fi publicat pe site. Pentru a nu rata concursul, asigurati-va ca v-ati abonat la Newsletter!

Asadar, aveti nenumarate motive pentru care sa ramaneti alaturi de noi si de super concursul pe care il pregatim. Inca putin si rabdarea voastra va fi rasplatita pe deplin. Asteptam cu drag comentariile si sugestiile voastre printr-un comentariu mai jos :)

Daca va place FashionOutfit.ro  si vreti sa ne sustineti – lucru care ar insemna enorm pentru noi si pentru care va multumim! Distribuiti pe facebook folosind butonul de mai jos.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: