Culori preferate pentru primavara 2015


La fel ca in fiecare sezon nou, culorile sunt cele care ne invadeaza dressingul. Primavara anului 2015 nu va scapa nici ea. Sa vedem deci care sunt culorile preferate pentru primavara 2015 anuntate de evenimentele Fashion Week dar si de celebrul institut Pantone.

Aquamarine. O nuanta de albastru pal care are insa si o tusa de gri. Va fi una din culorile preferate ale acestui an. O nuanta dulce care ne aminteste de primavara. Are multa alura si va arata minunat alaturi de Marsala si Glaciar gray.

Scuba blue. O nuanta de albastru turcoaz profund care vine cu mai mult dinamism pentru toate tinutele. Va arata minunat alaturi de cele mai neutre nuante.

Lucite green. Este o nuanta de verde smarald cu tendinta pala. Este numita si «mint» si va veni cu o nota de prospetime pentru tinutele tale. Este minunata alaturi de nuantele mai pale dar si de argintiu si de auriu.

Toasted almond. O culoare minunata care se apropie de ocru inchis sau de taupe. In aceasta vara nu vei avea cum sa treci pe langa ea. Arata foarte bine alaturi de bleu ciel, de maro sau de alb si va fi peste tot, de la genti, la pantofi, camasi, rochii si curele.

Marsala. Culoarea anului 2015, o nuanta de rosu intens inspre brun care face deja furori. Este o culoare magica, o culoare care poate fi purtata de toata lumea indiferent de culoarea tenului.

Custard. Este un galben lamaie mai pal care arata minunat alaturi de alb si de negru, dar si de maro.

Glacier gray. Este un gri neutru si sobru care arata minunat alaturi de bleu ciel, galben pal sau roz pudrat.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: