Culorile care se asorteaza cu pantalonii mov


Cu siguranta, nu cred ca exista o situatie mai dificila si care sa va produca mai multi nervi, ca atunci cand stati minute in sir in fata dulapului cu haine si nu stiti cum sa va asortati tinuta. Va intrebati oare, o pereche de pantaloni mov, se potriveste cu o bluza portocalie ? Nu cumva pantalonii mov se pot asorta cu un sacou negru?

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, in cazul in care o bluza sau alt articol vestimentar, contine mai multe culori, printre care se afla si mov, acestea pot fi asortate cu o pereche de pantaloni mov, numai in cazul in care movul este culoarea majoritara. Designerii vestimentari recomanda sa evitati cu orice pret sa asortati tipare de culori diferite, mai ales daca acestea se afla in registre diferite si puternice.

In ceea ce priveste asortarea unei perechi pantaloni mov, putem spune ca regulile sunt cam la fel cu cele ale pantalonilor de culoare albastra. Aceste nuante cat de cat similare, se potrivesc si se asorteaza perfect in momentul in care sunt se mentin la aproximativ acelasi nivel de intensitate, in special in momentul in care pantalonii mov, sunt piesa vestimentara cea mai inchisa la culoare.

Complementara movului este culoarea galben, dar trebuie tinut cont de faptul ca in momentul in care cele doua sunt combinate, asortarea trebuie facuta la aceeasi intensitate, deoarece in caz contrar, va aparea un fel de efect inestetic, creat de intensitatea crescuta a unei bluze sau camasi de culoare galbena. De asemenea, pentru a mai imbuna putin contrastul merge adaugat si un articol vestimentar alb. Astfel, combinatia de alb, galben si mov un va mai fi la fel de puternica.

Evitati sa asortati o pereche de pantaloni mov, cu articole vestimentare de culoare verde si portocaliu, cu exceptia situatiilor in care verdele are tenta de albastru iar portocaliul are tenta de rosu. Astfel de combinatii indraznete se recomanda mai ales pentru evenimente speciale, un pentru un look de zi.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: