Cum alegeti o curea business


Imbracamintea de tipul business este un tip de vestimentatie ceva mai pretentioasa care cere anumite reguli de purtare si o stricta concordanta intre elementele purtate. Atat din punct de vedere al femeilor cat si al barbatilor, pe langa imbracamintea de acest fel mai trebuie sa avem parte si de niste accesorii care sa fie in ton cu toata vestimentatia. Cand vorbim despre accesorii ne referim la ceasuri, curele, bijuterii si genti. La capitolul curele, dupa cum bine stim exista mai multe tipuri si trebuie sa tinem cont de faptul ca pentru o tinuta business se potrivesc doar anumite modele, asa ca nu putem avea permisiunea de a purta orice.

In momentul in care va imbracati in costum, fara doar si poate trebuie sa puneti un accent major pe felul in care aratati. In general, legat de acest aspect, exista cateva mici amanunte, pe care in special barbatii le considera lipsite de importanta, iar dintre ele face parte si cureaua. Daca femeile stiu cat de important este sa pui amprenta si pe cel mai mic amanunt, se intampla ca uneori barbatilor sa le scape cateva mici amaununte. Oricum ar fi, in ambele cazuri sunt cateva reguli de care se va tine cont.

Pentru a va convinge de faptul ca acestui accesoriu trebuie sa ii acordati atentia cuvenita, sau sa il luati in seama in aceeasi masura ca si pe celelalte piese vestimentare, va voi prezenta cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a face o alegere optima, in functie de nevoi, mediul in care lucrati, functia avuta si felul in care va imbracati.

Modelele de curele business, sunt special create pentru a pune punctul pe I in cadrul unei tiunute office. Inainte de a alege un anumit model, trebuie sa stiti ca este foarte important sa va cunoasteti dimensiunea abdomenului. Alegeti intotdeauna un model de curea business eleganta, cu cel putin 15 cm mai lunga, pentru ca va puteti ingrasa, o data cu trecerea anilor, si asa, acest lucru va fi mai putin evident. Lasand la o parte faptul ca va puteti ingrasa, cureaua trebuie sa fie mai lunga cu macar cinsprezece centimetrii deoarece intr-un mediu precum este cel de fata trebuie sa se pastreze o eticheta.

Daca doriti o recomandare, alegeti modelele de curea cu catarama reversibila si cu doua fete, de culoare maro sau negru, deoarece acestea prezinta o serie de avantaje, atat din punct de vedere al costului (costa mai putin decat doua curele), cat si al spatiului ocupat, in cazul in care trebuie sa o carati in bagaj.

Tineti cont, de asemenea, de culoarea costumului si alegeti modele de curele business cu catarama simpla, deoarece acest gen de curele sunt ceva mai inguste si, in caz contrar va aparea o neconcordanta intre aceasta si catarama.

Lipsa modelelor este un alt aspect important de care se va tine cont. Simplitatea si designul liniar sunt cele mai bune optiuni pe care le puteti gasi la o curea de tipul business. Asteptam si parerile voastre referitoare la felul in care alegeti sa purtati o curea la locul de munca.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: