Cum ne alegem rochia in functie de partener


Ne asortam sau nu ne asortam cu partenerul de viata? Iata o intrebare care macina o multime de cupluri. Raspunsul este unul cat se poate de simplu: asortarea poate fi frumoasa doar atunci cand este fina, cu gust si cu sens, stilistica cu alte cuvinte. Atunci cand nu este fortata. Azi te vom invata cum sa iti alegi rochia in functie de partener.

Orice doamna sau domnisoara isi doreste ca, impreuna cu partenerul, sa formeze cel mai stylish cuplu cu putinta. Pentru a-ti alege rochia in functie de partener nu trebuie sa iti schimbi radical stilul vestimentar, trebuie doar sa il adaptezi in functie de cel al partenerului tau.

Daca partenerul tau este genul conservator, atunci ai o misiune dubla: va trebui sa te potrivesti cu acesta atat in ceea ce priveste felul sau conservator de a fi, de a interactiona in societate cat si stilului sau vestimentar clasic. Veti fi perechea perfecta daca vei asorta costumului sau elegant o rochie feminina in tonuri pale, o rochie care sa emane eleganta sofisticata in cea mai subtila maniera cu putinta. Nu uita sa iti accesorizezi rochia cu un colier de perle ultra feminin.

Daca partenerul tau este genul bussines, un om de afaceri de succes, inseamna ca ai dat peste un barbat extrem de ordonat, de organizat, care are aceleasi pretentii din partea partenerei de viata. Drept urmare, rochia ta ar trebui sa emane lux, fara sa fie ostentativa. Investeste in doua-trei rochii mai scumpe dar de calitate. O rochie de calitate si feminina la care vei accesoriza o pereche de pantofi stiletto, bijuterii fine si o geanta stylish.

Daca partenerul tau este genul sportiv trebuie sa stii doar cum sa te imbraci atunci cand il insotesti, nu trebuie sa ii imparti pasiunea pentru sport. Daca este pasionat de sport, alege o rochie de un alb imaculat. Daca este genul caruia ii place sa navigheze, alege o rochie draguta de vara si o palarie cu boruri largi.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: