Cum ne facem un stil vestimentar in functie de buget


Atunci cand vrem sa ne stabilim un stil vestimentar care sa ni se potriveasca, la prima vedere nu acordam o importanta prea mare bugetului pe care suntem dispusi sa il alocam pentru haine, insa, atunci cand mergem la shopping, ne dam seama ca si acesta joaca un rol semnificativ.

Pentru a intelege mai bine, sa luam un exemplu concret: daca vreti sa va cumparati o tinuta casual, aveti sanse sa cheltuiti o suma mai mica decat daca ati alege stilul office, unde trebuie in mod obligatoriu sa fie haine de foarte buna calitate, care de cele mai multe ori au eticheta unui brand celebru, iar acest lucru impune si un pret destul de mare.

De asemenea, daca va place sa va imbracati cu lucruri deosebite, pe care sa nu le intalniti la tot pasul, atunci cu siguranta tinuta dumneavoastra va fi mai scumpa. Insa va sfatuim ca pe acestea sa le pastrati mai mult pentru acele super ocazii in care o tinuta de acest gen este ceruta.

In ceea ce priveste stilul sport, cei care prefera ca hainele lor sa aiba inscriptia unei marci de renume din acest domeniu, atunci va trebui sa scoateti ceva mai multi bani din buzunar. Exista chiar persoane care si-au definit stilul vestimentar in functie de un anumit brand, iar in acest caz vor aloca un buget mai mare, pentru ca isi vor cumpara imbracaminte exclusiv din colectiile respectivului brand.

Prin urmare, din anumite motive: calitate, unicitate, identificare cu brand, oamenii ajung sa plateasca destul de mult pentru tinutele lor, dar daca nu aveti suficienti bani, atunci va trebui sa va creati un stil vestimentar mai putin exclusivist. Acest lucru inseamna ca atunci cand ne facem un stil vestimentar trebuie sa avem in vedere si bugetul pe care ni-l permitem. Iar daca dressing-ul nostru nu contine doar haine de firma nu trebuie sa va panicati sau sa va simtiti inferiori, cu putina atentie se pot gasi hainele dorite.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: