Cum ne imbracam la o petrecere simpla


Ati fost invitata la o petrecere la care trebuie sa purtati o tinuta rafinata, dar care sa nu fie nici extrem de eleganta? Iata catre ce ar trebui sa va indreptati atentia daca urmeaza sa participati la o petrecere simpla.

Indiferent care ar fi genul petrecerii, veti putea sa alegeti un decolteu ceva mai adanc, pentru ca acesta o sa va faca sa aratati foarte bine, iar domnii din jurul dumneavoastra vor aprecia foarte mult aceasta optiune. Trebuie sa aveti in vedere totusi sa nu fie un decolteu prea exagerat, pentru a nu face din tinuta dumneavoastra una vulgara. Tendinta ar trebui sa fie mai mult catre stilul office. Daca decolteul va fi unul generos se va renunta la alt haine care descopera o buna parte din corp, cum ar fi o fusta scurta.

Incercati sa nu alegeti culori prea stridente, pentru ca acestea vor atrage atentia asupra dumneavoastra. Negrul este o optiune potrivita indiferent care ar fi genul petrecerii. In acest fel veti fi sigura ca ati facut alegerea potrivita si nu veti aparea la petrecere ca o pata de culoare intr-o mare neagra. Insa o tinuta all-black nu este cea mai buna idee, aduceti si un plus de originalitate cu un element vestimentar ceva mai colorat.

Avand in vedere ca este o petrecere simpla, la aceste tinute ar trebui sa alegeti o pereche de pantofi cu toc, dar care sa fie foarte comozi. Puteti sa optati chiar si pentru o pereche de pantofi cu platforma, pentru ca acestia va ajuta sa va miscati in voie, dar ofera si o alungire a piciorului, ceea ce va va ajuta sa pareti mai sexi. Daca mai au si talpa ortopedica efectul va fi excelent pentru confortul picioarelor voastre.

Nu uitati ca oricat de interesante sunt materialele transparente, aceste nu sunt potrivite pentru a fi purtate la o petrecere simpla, la care participa colegii de serviciu sau prietenii apropiati. Astfel de tinute sunt indicate pentru cinele alaturi de persoana iubita.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: