Cum se integreaza ceasul in restul tinutei


Gama accesoriilor care completeaza o garderoba feminina intotdeauna va fi intregita de prezenta unui ceas sau mai bine spus a unor ceasuri. Mecanic sau automatic, cu afisaj digital sau analogic, mare sau mic, circular, oval sau dreptunghiular, in culori clasice sau indraznete, ceasurile de dama au fost dintotdeauna adevarate pariuri pentru orologieri. Un ceas in afara de faptul ca este un obiect de o utilitate evidenta si cu un anume rol estetic si decorativ, poate fi privit si ca o reflectare a personalitatii celei care il poarta. Daca vorbim despre ceasuri si femei atunci, interpretarea misogina nu este recomandata orice alt rol sau functionalitate isi pierde valoarea in fata esteticului.

Ceasuri cu aspect elegant de la Elefant

ceas-oasis-b1434_20_2

Cumpara acum!
Ceas OASIS

Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog si model floral.

ceas-serene-marceau-diamond-s010-05_31_1

Cumpara acum!
Ceas SERENE MARCEAU DIAMOND

Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog.

Click aici!
Ceasuri elegante din oferta Elefant

Vezi si alte produse de acest fel din oferta

Garderoba unei femei nu este compusa doar din ceasuri, in gama accesorii exista numeroase alte obiecte care o intregesc. Din acest punct de vedere, cea mai stransa relatie este cea realizata intre numarul bijuteriilor si ceas. O regula fashion simpla si de bun simt ne spune ca ca relatia dintre cele doua elemente amintite mai sus trebuie sa fie una invers proportionala. Ca sa intelegeti mai bine, in momentul in care doriti sa purtati un numar mai mare de bijuterii in acelasi timp, care de care mai eleganta si mai stralucitoare, este indicat ca modelul de ceas ales sa il purtati, sa fie unul ceva mai discret, dar de foarte buna calitate. De partea cealalalta, in momentul in care va accesorizati tinuta cu un ceas de lux, care reuseste sa se impuna extrem de usor, alegeti sa purtati bijuterii ceva mai finute, care sa nu atraga foarte mult privirile.

In ceea ce priveste forma ceasului si a celorlate accesorii cu care este purtat acesta, trebuie avut in vedere ca doamnele si domnisoarele adora sa poarte modele de ceasuri rotunde. La un outfit in cadrul caruia regasim un ceas rotund hainele imbracate vor avea un aspect cat se poate de feminin, in sensul ca se vor alege culori si imprimeuri, acolo unde este cazul care sa denote un look glamour, dulce, atragator si corect din punct de vedere fashion. Din acest motiv, tinuta este considerata unul din aspectele foarte importante, care trebuie avute in vedere in momentul accesorizarii, acesta fiind de cele mai multe ori dictata de personalitatea fiecarei femei. Pentru un outfit romantic, rochiile diafane sunt in masura sa va asigure o imagine de exceptie in momentul in care sunt accesorizate cu un model de ceas rotund, care sa se evidentieze in mod clar prin cateva detalii feminine.

Ceasuri cu cifre arabe de la Answear

full_img_736766

Cumpara acum!
Ceas curea albastru inchis si cadran auriu

Ceas din colectia Tommy Hilfiger. Model cu cadran rotund si curea din piele.

full_img_600596

Cumpara acum!
CEAS ICE-WATCH

Ceas din colectia Ice-Watch. Model cu cadran rotund si curea din piele.

Click aici!
Ceasuri din oferta Answear

Vezi si alte produse de acest fel din oferta

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: