Gala Met 2015 sau The Oscars of Fashion


La inceputul acestei luni intrega lume fashion a fost ceva mai mult decat de obicei in lumina reflectoarelor de pretutindeni. Gala Met sau The oscars of Fashion a strans mai mult de 100 de vedete al caror rol a fost acela de a purta anumite creatii oferite de nume sonore din domeniu. Proiectul Annei Wintour, editor sef al revistei Vogue s-a desfasurat la muzeul Metropolitan din New York, avand ca tema China: Trough the Looking Glass, marcand ca in fiecare an inaugurarea unei noi expozitii de fashion in cadrul Costume Institute.

Tema aleasa pentru acest an a fost una mai mult decat ofertanta, posibilitatile de a crea niste tinute cu adevarat uimitoare fiind foarte usor de realizat. Insa, nu toate rochiile create au reusit sa se incadreze cu succes in aceste cerinte. S-a pus baza pe modele transparente sau unele voluminoase care au impresionat prin culoare si marime. Pe scurt am putea spune ca acestea s-au incadrat in patru mari categorii:

1. Transparente si obraznice

Daca Beyonce a ales sa poarte o creatie semnata Givenchy, Kim Kardashian a optat pentru Roberto Cavalli, iar JLo pentru Versace. Aceste tinute au scandalizat media fiind dur criticate.

2. Tinute vestimentare spectaculoase

Cu siguranta Rihanna a fost atractia serii, impresionand printr-o creatie spectaculoasa facuta de celebrul designer chinez Guo Pei, pantofii purtand semnatura Christian Louboutin. Nici Lupita nu a fost mai prejos cu o minunata creatie Prada.

3. Outfit-uri in concordanta cu tema evenimentului

Tinuta lui Oscar de la Renta purtata de sarah Jessica Parker a impresionat la fel de mult ca cea a Rihannei. Chloe Sevigny (foto dreapta) a optat pentru o creatie J. W. Anderson, iar Alexa Chung a colaborat pentru prima data cu Erdem.

Bee Shaffer a stralucit pur si simplu in creatia oferita de Alexander McQueen, iar Brie Larson, Courtney Eaton si Annabelle Wallis au purtat cu mandrie aceste sperbe creatii Dolce and Gabbana.

4. Tinute care nu au legatura cu subiectul

Despre tinutele de mai sus putem spune orice, mai putin ca nu sunt spectaculoase. Insa referitor la tema avuta de eveniment sesizam cu usurinta cateva note discordante. Purtand tinute semnate Chanel si Givenchy, cele trei vedete au fost o aparitie placuta.

De unde putem cumpara si noi astfel de tinute fabuloase?

Oricare dintre noi isi doreste sa aiba macar o tinuta care sa se ridice la nivelul celor prezentate mai sus. Si pentru a obtine acest lucru nu trebuie neaparat sa ne indreptam atentia catre case de moda celebre. Nu putem folosi de magazinele online care ofera doritoarelor rochii pentru orice ocazie.

Afla detalii in Magazin!

Si magazinul online InPuff este alaturi de tine cu modele surprinzatoare de rochii la preturi accesibile.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: