Genti handmade din piele naturala – modele unicat


In lume, mai exact in ultimii 100 de ani moda a reprezentat o parada aparent fara sfarsit in tot ceea ce inseamna haine si accesorii. Cea din urma categorie cuprinde diferite produse, insa in acest articol o sa vorbim despre gentile pentru femei. Stilurile acestora variaza de la modele extrem de vanitos lucrate la unele sublime si elegante. Astazi, moda geantilor poate fi considerata ca fiind capricioasa, deoarece exista numeroase modele si tendinte. In prezent, ne putem desfata cu modele create de catre nume sonore Kate Spade si Prada, pana la unele realizate manual de catre persoane sarguincioase care isi doresc sa exprime frumosul prin intermediul acestora.

Din fericire pentru fashioniste astazi internetul contribuie la sustinerea larga a diversitatii in lumea modei prin numeroase stiluri actuale sau ceva mai vintage, aducand o varietate de optiuni spectaculoase in tot ceea ce priveste gentile dedicate femeilor. Cu doar cateva clicuri putem gasi si chiar cumpara de la cele mai renumite modele pana la unele care tocmai isi croiesc drum in acest domeniu plin de surprize si oportunitati. O selectie incredibil de larga de genti, posete, rucsacuri, portofelele, posete de seara, ghiozdane unisex, genti de umar si multe alte modele le gasim oricand si la orice ora, important este sa gasim acele modele care ne completeaza garderoba si stilul.

Comanda genti hand made de la Andreea!
Insa in tot acest amalgam de lucruri minunate, gentile lucrate  manual ocupa un loc aparte si merita toata atentia noastra. Gentile handmade au cunoscut o renastere majora in domeniul fashion in ultimii ani prin obtinerea unei popularitati binemeritate. Multi designeri celebri ofera variatii pe teme culturale traditionale, bazate pe regiuni, in timp ce desenele sau modelele etnice originale au ajuns pe buna dreptate sa fie apreciate la adevarata lor valoare. Dar, lasand deoaparte designerii celebrii, vrem ca in acest articol sa acordam putina atentie unei persoane talentate de la noi din tara care face minunate modele de genti din piele naturala.

Designer-ul croieste cu multa creativitate genti lucrate manual, din piele naturala. Este foarte importanta de mentionat faptul ca fiecare model este unicat, fapt care le sporeste valoarea si ne determina sa privim dintr-o alta perspectiva munca depusa.

Pentru a putea avea parte de modele diversificate gentile au doua dimensiuni. Genti gen postas si genti mai mici. Sunt moderne, in pas cu moda si se pot asorta usor la tinutele casual si office. Cu siguranta v-am starnit curiozitatea asa ca nu ne mai ramane decat sa urmariti galerie de mai sus cu minunatele gentute.

Noi va recomandam cu caldura sa achizitionati aceste bijuterii lucrate manual. Pentru comenzi o puteti contacta pe Andreea, apasand click aici!

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: