Hainute pentru copii in trend in 2015


Moda nu este numai pentru cei mari. Te poti distra imbracandu-ti copiii cu cele mai trendy haine pentru ca si copiii au dreptul sa fie fashion. Si trebuie sa isi defineasca un stil inca de mici.

Si cele mai trendy hainute pentru copii in 2015 pun accentul atat pe functionalitate cat si pe fantezie si frumusete. Iata insa pe ce trebuie sa mizezi:

  • pe hainele mix and match – sporty –sic, cu un farmec modern, cele care imbina stilul grafic cu cel sport sau cel etnic cu cel couture.

  • pe amestecturile de denim si care vin cu o latura rustica naturala dar si pe cele mai pretioase materiale.

  • pe jocurile de motive si accesorii.

Stilul grunge este si el foarte trendy, in care sa amesteci hainele cuminti cu Dr. Martens sau in care sa te joci cu suprapunerile. Rochiile, florile, carourile sau dungile sunt cele mai potrivite. Dar si hainele cu guler Claudine si puloverele imprimate cu animale.

Pentru un look mai cuminte de scolar sau de scolarita trebuie sa mizezi pe camasile purtate cu papioane, pe blazerele cu ecusoane, pe esarfele colorate si pe pantalonii cu bretele.

Se mai poarta in 2015 hainele in alb si negru, cele cu buline, puse in valoare de pete de culoare, dungile si alte motive precum florile, cele geometrice sau carourile.

Nu uita nici de hainele cu rochiile lejere pentru fetite, de hainele in stil hippie chic sau de cele in stil folk, de salopete, de pantalonii largi sau puloverele tip sweat-shirt.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: