Incaltamintea impermeabila pentru copii – tipuri si modele


Pentru ca a inceput sezonul ploios, umed si rece, este bine sa achizitionam pentru copiii nostri incaltaminte impermeabila, care sa nu lase apa sa patrunda la picioare, care sa le asigure confortul termic de care ei au nevoie pentru a-si putea desfasura activitatile zilnice fara a fi impiedicati de intemperiile vremii.

Este vremea sa achizitionam pantofi, ghete, bocanci sau cizme care pastreaza picioarele sensibile ale micutilor calde si uscate, articole cu talpi antiderapante, care nu aluneca si permit desfasurarea activitatilor in deplina siguranta pentru cei mici. Se recomanda achizitionarea de incaltaminte adecvata, confectionata din piele, cauciuc sau gore-tex care au proprietati termice si izolante deosebite.

pantofi-copii

Incaltamintea din piele naturala are avantajul ca este impermeabila, prezinta elasticitate si plasticitate, aspecte extrem de importante care asigura grad de confort ridicat picioarelor. Incaltamintea confectionata din piele naturala tabacita isi pastreaza forma initiala pentru mai mult timp. Articolele de incaltaminte confectionate din piele destinate copiilor trebuie sa posede si alte caractristici precum: rezistenta la compresiune, rezistenta la abraziune si la vopsire. Aceste insusiri determina calitatea si durata de viata a incaltarilor.

Din piele naturala sunt confectionate numeroase tipuri de incaltari pentru copii: pantofi, ghete, cizme, bocanci, extrem de aspectuoase si utile in timpul sezonului rece.

Cauciucul este un material intens utilizat in confectionarea ghetelor si a cizmelor destinate copiilor de diferite varste. Proprietatile cauciucului sunt deosebite de aceea produsele finite sunt extrem de apreciate. Talpile antiderpante cu care sunt prevazute cizmulitele asigura siguranta de miscare in orice situatie; cand asfaltul este umed, sau terenul inamolit. Incaltamintea din cauciuc este extrem de flexibila, rezistenta si durabila, deci cine achizitioneaza astfel de articole trebuie sa stie ca a facut o investitie pe termen lung. Imprimeurile cu care sunt decorate cizmulitele din cauciuc ii atrag pe cei mici si astfel devin articole preferate.

pantofi-copii

 

Incaltaminea impermeabila GORE-TEX a devenit tot mai populara datorita calitatilor speciale ale acestui material inovator. Rezistenta sporita impotriva umezelii, este unul dintre atuurile accestei tehnologii moderne. Tesatura GORE-TEX este 100% rezistenta la apa, foarte usoara, extrem de respirabila si are abilitate de a izola la temperaturi scazute. Membrana poroasa nu permite picaturilor de apa sa patrunda in interior si astfel picioarele raman uscate indiferent de gradul de umezeala care exista in sol. Incaltamintea GORE-TEX a fost creata special pentu a asigura confortul si pentru a spori performantele copiilor, indiferent de factorii de mediu.

Articolele create din acet material inovator sunt destinate pentru a fi folosite in aer liber. Sunt ideale pentru a fi utilizate pe timp ploios, noroi, ceata sau chiar inghet, pentru activitati sportive, recreative sau mers pe jos. Bocancii, ghetele si pantofii sport sunt incaltaminea ideala pentru copiii activi care doresc sa isi consume energia in aer liber chiar in timpul anotimpului ploios.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: