Legatura dintre bijuterii si personalitate


Fara nici o indoiala, in cazul bijuteriilor, ca si in cel al stilului vestimentar, legatura dintre personalitate si modelul ales este una foarte relevanta. Practic, putem spune ca bijuteriile reprezinta un fel de oglinda a personalitatii oricarei femei. Bijuteriile sunt la fel de importante precum tinutele, iar legatura dintre cele doua duce la crearea acelui outfit care ne caracterizeaza cel mai bine.

 

Astfel, datorita gamei foarte variate, in care sunt disponibile, bijuteriile au reusit sa le imparta pe doamne si domnisoare in mai multe tabere, existand in momentul de fata femei care adora sa poarte bijuterii confectionate manual, din diferite materiale, sau, la capatul opus, adevarate fane ale bijuteriilor confectionate din metale pretioase. Toate aceste tipuri sunt frumoase, au propriul glamour si merita purtate ori de cate ori exista posibilitatea. Este adevarat ca exista situatii in care purtam cu precadere bijuterii din pietre pretioase cum ar fi evenimentele speciale in care tinuta de gala este impusa. Pe cand cealalta categorie se potriveste mai bine la un outfit casual, de zi sau sport.

In cazul in care cineva doreste, aceste modele de bijuterii pot fi foarte usor combinate, ceea ce va reprezenta o bila alba pentru personalitatea voastra. Nu exista niciun fel de reguli de combinare, totul fiind lasat in voia imaginatiei si stilului propriu.

Chiar daca sunt multe persoane, atat barbati cat si femei, care sunt de parere ca singurele bijuterii sunt cele realizate din aur, datorita elegantei si valorii pe care o oferea acest metal pretios, celui care il poarta, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Totul se rezuma la gust si personalitate, si fiecare este liber sa poarte ceea ce simte ca il reprezinta. Nu exista combinatii proaste sau incorecte daca preferati un anumit stil si nu apreciati altul. Depinde doar de modalitatea in care alegeti sa purtati acele bijuterii, combinatiile facute si articolele vestimentare alese.

Sunt multe persoane care adora mai mult stilul bijuteriilor clasice sau hand made, deoarece considera ca in acest fel isi evidentiaza in mod clar personalitatea. Acest gen de bijuterii este in masura sa demonstreze celor din jur ca sunteti o persoana eleganta, care insa, apreciaza foarte mult tot ceea ce tine de frumusetea naturala.

Legatura dintre bijuterii si personalitate este una destul de evidenta. Ca si in cazul hainelor pe care le purtam, alegem un anumit tip de bijuterii in functie de ceea ce ne dicteaza starea de spirit, preferintele, gusturile in materie vestimentara si locurile in care ne petrecem timpul. Intre toate aceste corelatii se pot stabilii numeroase legaturi fiecare dintre ele ducand la aparitia unui look fresh si ideal de remarcat in numeroasele si diferitele evenimente pe care le parcurgem de-a lungul unei zile.

Personalitatile sunt de mai multe feluri si cea mai simpla tipologie cuprinde extravertul, intorvertul, flegmaticul si melancolicul. Dupa cum spune si denumirile este destul de usor sa ghicim cam care ar fi caracteristicile definitorii pentru fiecare in parte. O persoana care se incadreaza intr-o tipologie anume va prefera un anumit tip de bijuterie, pe cea care sa ii reflecte cat mai nuantat personalitatea.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: