Lenjeria intima adecvata pentru sezonul rece


S-a impamantenit obiceiul de a judeca omul dupa haine. Nu de azi de ieri, ci probabil de cand omul inteligent a descoperit si alte vestminte, in afara frunzei…Cu toate ca, probabil, exista cateva tone de carti de specialitate care ne atrag atentia asupra superficialitatii ce caracterizeaza o astfel de judecata, si astazi continuam sa credem ca “haina il face pe om”.

Fara a mai filosofa in legatura cu acest subiect, parerea noastra este ca, atunci cand apreciem calitatea hainelor pe care le poarta o persoana, nu punem neaparat etichete. Si chiar daca punem, sa fim sinceri, am probat fiecare pe propria piele, efectul aparentelor. Si ne referim la cele 60 de secunde necesare unei prime impresii. Dupa care nu mai e nimic.

Este valabil atat pentru imbracamintea pe care o afisam la exterior dar si pentru articolele de lenjerie intima! Evident, nu vom sti ce culoare au boxerii amicului nostru pana cand nu vom ajunge intr-un context potrivit…Si atunci, va conta enorm prima impresie.

Daca ar fi sa facem o clasificare a gusturilor in ceea ce priveste alegerea acestor articole vestimentare, am incepe prin a deosebi cateva tipuri de barbati:

Macho – este genul care, desi pare ca nu acorda foarte multa importanta aspectului, pune totusi pret pe articolele vestimentare care ii accentueaza caracterul usor agresiv. Are, in general, o preferinta pentru simplitate si pentru culoarea neagra si nu se va dezice de acest lucru nici atunci cand isi va cumpara lenjerie. In ceea ce priveste croiala, evident nu va fi tentat de formatul “cu manecuta” pentru ca va avea impresia ca ii reduce masculinitatea.

Fashionable – in aceasta categorie, intra domnii cu preocupari exclusive in domeniul modei. Ei isi vor alege lenjeria cu cele mai avangardiste imprimeuri, croiala cea mai atipica si culorile recomandate de stilisti. In ceea ce ne priveste, putem spune ca acesti domni, au o bila alba din partea noastra. Ne plac provocarile!

Genul comod – ei bine, aici se regasesc majoritatea domnilor! Vorbim despre barbati care isi aleg lenjeria punand accent pe confort si mai putin pe design sau despre domni care nu dau doi bani pe acest aspect. Insemnand ca, isi cumpara ce gasesc, nu au preferinte la culori sau la material.

Acum, sa vedem totusi, ce lenjerie se recomanda pentru sezonul rece, indiferent de categoria in care se regaseste sau nu, un barbat.

Ca in cazul majoritatii hainelor de corp – maieuri, camasi etc., si pe segmentul lenjerie, se aplica aceeasi regula, adica alegerea tesaturilor care au in compozitie bumbac 100% sau oricum, intr-o proportie mai mare decat materialele sintetice.

In ceea ce priveste formatul, avand in vedere ca un articol de lenjerie intima acopera o zona a corpului destul de sensibila la temperaturi scazute, se recomanda boxerii. Exista o multitudine de modele, cu aspect la fel de sexy ca si lenjeria simpla care se opreste acolo unde incep picioarele.

Asadar, in acest sezon, domnii ar trebui sa isi orienteze preferintele catre lenjeria din bumbac, care le va oferi confortul si starea de bine, de care vor avea nevoie in perioada rece ce urmeaza.

 

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: