Modele de hanorace pentru barbati la moda


Daca va era dor de anumite piese vestimentare pe care nu le puteati purta atat de mult pe cat ati fi dorit in timpul verii, iata ca a venit momentul in care va puteti bucura de ele.  Hanoracul este una dintre aceste piese vestimentare. Mai mult de atat, istoria hanoracului este chiar si subiectul unui film de scurt metraj lansat de Parka London, un brand britanic a adunat o serie de experti fashion pentru a sarbatori durata de viata a uneia dintre piesele de imbracaminte exterioara cele mai iubite din lume. In filmul despre care amintesc fashion editorul Catherine Hayward, jurnalistul David Hellqvist si stilistul Barry Kamen au explorat istoria extinsa si  popularitatea sustinuta a hanoracului pana in zilele noastre.

In sezonul de toamna-iarna 2015/2016 se poarta hanoracele in culori neutre, precum este cel gri. In acest sezon sunt in tendinte hanoracele supradimensionate, o tendinta similara si puloverelor. Foarte potrivite pentru a fi purtate cu tricouri si blugi, hanoracele acestui sezon sunt in modele simple clasice si culori neutre, asadar fara imprimeuri cu flori sau cranii cum am remarcat in tendintele anilor trecuti. Cu toate acestea daca sunteti unul dintre fanii declarati ai imprimeurilor, va puteti opri la buline sau jacquard. Pe de alta parte, barbatii cu un simt al umorului dezvoltat pot purta hanorace inscriptionate cu fel de fel de mesaje haioase.

page

De ce ati alege sa purtati un hanorac? Simplu! Pentru ca este un element de layering, aduce o pata de culoare in tinutele tale, poate transforma o tinuta sport intr-o tinuta casual, arata foarte bine accesorizat chiar si cu papion sau cravata, iar daca este ales in mod inspirat asigura un look ingrijit.

Ideea este ca magazinele de specialitate au in oferta pentru sezonul toamna-iarna 2015/2016 hanorace in modele foarte diversificate, pentru orice varsta, de calitate ridicata si la preturi accesibile pentru orice buzunar  Cert este ca hanoracele cu gluga sau fara gluga asigura confortul termic atat de necesar sezonului pe care il tranzitam.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii:

Tags: