Portofelul – un accesoriu util


Portofelul este un accesoriu aparent comun, dar care are un rol foarte important in geanta unei doamne. Portofelul are rolul de a eficientiza si de a organiza spatiul din poseta. A fost conceput initial pentru a transporta lucrurile de valoare si a devenit odata cu aparitia bancnotelor principalul accesoriu aflat permanent asupra purtatorului. In zilele noastre este utilizat pentru pastrarea bancnotelor, a monedelor, a cardurilor bancare si a documentelor de identitate. Este substantial mai mic fata de predecesorul sau si are diferite forme si imprimeuri.

Cand hotarati sa alegeti un astfel de accesoriu este bine sa tineti seama de anumite detalii pentru a va putea folosi la maxim de avantajele lui.

portofele-dama

In primul rand trebuie sa fie suficient de mare, incapator si bine compartmentat. Trebuie sa aiba un compartiment special pentru bancnote si pentru maruntis. Pentru a economisi timp cand va aflati la cumparaturi este ideal sa aveti ordine in portofel, banii iubesc ordinea. Fiti sigure ca in modelul ales incap lejer toate tipurile de bancnote, banii se pot deteriora cand sunt ingramaditi si mototoliti.

Este esential ca portofelul ales sa detina si compartiment de carduri, in zilele noastre sunt esentiale: cardul bancar, cardul de fidelitate, cardul de la farmacie, cardul de calatorie, cardul de la sala de fitness, s.a. sunt doar cateva dintre micile necesitati cotidiene. Deci ordonarea corecta a cardurilor ne face existenta mai usoara.

Calitatea materialului din care este confectionat portofelul este importanta. Pentru ca toate accesoriile vorbesc despre propria persoana. Deci este bine sa optati pentru materiale durabile, rezistente care nu se deterioreaza rapid. Pielea mata si pielea lacuita sunt optiuni elegante care raspund foarte bine uzurii. Si portofelele confectionate din materile textile sunt extrem de apreciate, insa sunt mai greu de intretinut.

Culorile sunt o alegere personala care tine de stilul si caracterul fiecareia dintre noi. Rosu este o culoare indicata pentru ca este asociata cu prosperitatea, fericirea si iubirea. Un portofel negru/bleumarin este asociat cu apa, iar apa inseamna abundenta si bunastare. Un astfel de accesoriu auriu este asociat cu prosperitatea iar, culoarea verde inseamna bogatie si spor la bani.

portofele-dama

Portofelele sunt cadouri ideale. Insa cand alegetm sa facem un astfel de dar trebuie sa ne asiguram ca nu il oferim gol. Accesoriile de acest fel pot fi personalizate si astfel devin cadouri pretioase.

Aceste accesorii nu trebuie sa va lipseasca nici cand participati la activitati sportive sau mergeti in calatorii. Numeroase tipuri de portofele au fost speciala concepute in acest sens. Portofelele de calatorie au cateva particularitati: au dmensiuni reduse fata de cele traditionale, sunt impermeabie si nu sunt la fel de compartimentate, insa sunt la indemana in orice situatie.

Modele de portofele in magazinele online

Portofele cu imprimeuri oferite de Answear

Intra in Magazin!

Deoarece portofelul a devenit o declaratie de stil de ce sa nu incercam si modelele cu imprimeuri, adevarate obiecte fashion care pot spune ceva despre noi. Answear va asteapta si cu alte modele.

Portofele office de la MeliMeloParis

Vezi preturi in Magazin!

MeliMeloParis ne propune o gama de portofele office, ideal de purtat si utilizat la locul de munca. Accesati linkul de mai sus pentru a vedea si alte modele.

Portofele cu accesorii de la B-Mall

Afla detalii in Magazin!

Cand spunem portofele cu accesorii ne referim strict la design. Daca doriti un model care sa nu fie uni, incercati oferta celor de la B-Mall.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: