Reguli de purtare a camasilor de vara


Stilul vestimentar masculin este ghidat de cateva reguli simple dar stricte, care daca sunt respectate va va asigura emancipare si va va evidentia calitatile native. Pentru a crea o imagine distinsa este bine sa va asigurati ca aveti o imagine stilata, demna de invidiat in orice situatie.

Tinuta si imaginea pe care o afisati, este un element, de multe ori hotarator in inchegarea relatiilor, iar preocuparea pentru haine nu este o fita, este o forma de respect care influenteaza atat relatiile sociale cat si pe cele profesionale.

Camasa este un articol vestimentar nelipsit din garderoba si este bine o purtati corect ca sa evitati gafele, monumentale, care aduc cu sine imaginea neglijenta si superficiala. Corect asortata este o piesa care ofera stralucire, personalitate si stil intregului outfit. Iata o serie de reguli de purtare a camasii care va vor asigura o tinuta perfecta:

camasa vara barbati

1. Camasa cu maneca scurta este un articole care poate fi purtat la o iesire, in parc, la film sau la terasa. Este o piesa versatila care poate fi purtata cu tenisi si jenas, dar nu este potrivita pentru evenimente deosebite, care necesita o vestimentatie adecvata si nu poate fi accesoriza cu cravata sau papion.

2. La evenimente, nunti, botezuri, petreceri, indiferent de gradele din tremometru trebuie purtata camasa cu maneca lunga.

3. Tinuta eleganta este constituita din camasa cu maneca lunga. La o astfel de tinuta intotdeauna camasa trebuie purtata in pantaloni, inchisa la toti nasturii.

4. La costum nu se poarta niciodata o camasa imprimata cu carouri! O astfel de combinatie ar fi dezasturoasa, ar da impresia de kitch indiferent de calitatea hainelor alese.

5. Manseta camasii asortata cu costumul trebuie sa se zareasca de sub manca sacoului. Manecile nu trebuie sa fie nici scurte, nici lungi, deci nu optatati pentru o camasa mai mare! Cand alegeti camasa si sacoul fiti siguri ca mansetele camasii sunt vizibile, unu, maxim doi cenimetrii sub maneca sacoului.

6. Daca silueta nu permite, evitati camasile cambraate, pentru a nu va trezi cu nasturii sariti. Alegeti hainele potrivite siluetei, nici prea mari nici prea mici pentru a evita un look neglijent.

camasa vara barbati.,

7. La tinuta casual camasa poate fi deschisa la ultimii nasturi. Niciodata mai mult de trei nasturi!

8. Camasa cu maneca lunga poate fi purtata cu maneca indoita in zilele caniculare, dar niciodata nu trebuire urcate deasupra cotului.

9. La tinuta formala si semi formala camasa trebuie purtata intotdeauna in pantaloni.

10. O alte regula de care trebuie sa tineti cont este ca nu este permis maioul pe sub camasa. Un astfel de obicei nu este corect, deci daca il aveti este bine sa scapati cat mai repede de el.

Daca tineti cont de aceeste mici secrete va asigurati ca veti avea o imagine impecabila in orice situatie.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: