Tatuajele ne influenteaza alegerile vestimentare


In functie de fiecare persoana in parte tatuajele pot fi ascunse sub haine sau, din contra, scoase cat mai mult in evidenta. Tinand cont de aceste doua categorii de persoane, putem spune ca tatuajele ne influenteaza alegerile vestimentare mai mult decat ne putem da seama.

Cei care sunt foarte incantati de arta care le acopera corpul vor cauta intotdeauna tinute care sa le scoata cat mai bine in evidenta tatuajele si care sa se asorteze cu semnificatia acestora. De acest lucru va puteti convinge si daca urmariti aparitia celebritatilor de la Hollywood, care nu se sfiesc sa poarte rochii de seara care sa le etaleze tatuajele. De exemplu, cand a avut loc premiera filmului Maleficent, Angelina Jolie a purtat o rochie neagra care i-a lasat sa se vada tatuajele, evidentiindu-l in special pe cel care simbolizeaza latitudinea si longitudinea. De asemenea, si Lena Headey a lasat sa i se vada florile, pasarile si insemnele tribale, purtand tot o rochie neagra decoltata la premiera peliculei 300 Rise of an Empire.

In schimb, daca traiti intr-un mediu in care exista prejudecati legate de aceasta pictura corporala, atunci este posibil sa incercati sa va ascundeti aceste tatuaje si sa le considerati un lucru intim, care trebuie ferit de privire celorlalti, in special a celor care credeti ca ar putea sa va critice pentru ele. Se intampla ca tatuajele sa ne influenteze alegerile vestimentare in special atunci cand vine vorba de tinutele pentru serviciu, pentru ca exista joburi la care trebuie sa aveti o anumita imagine, iar un tatuaj ar putea sa nu va avantajeze deloc.

Prin urmare, exista foarte multe situatii in care tatuajele pot sa conteze atunci ne alegem tinutele. Important este sa stim cand sa le etalam si cand sa le tinem sub haine. Oricat de mult am vrea sa scoatem in evidenta micile opere de arta avute pe corp, trebuie sa acceptam faptul ca exista si situatii in care etalarea acestora chiar nu isi are rostul.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: