Tendinte de imbracaminte pentru primavara


Se pare ca anul 2015 este plasat sub semnul unei reintoarceri in trecut atunci cand vorbim despre domeniul modei. Deci in primavara anului 2015 va trebui sa mizezi pe un look hippie chic, pe culoarea kaki a look-ului army dar si pe denim.

Tendinta hippie chic. O tendinta forte a primaverii si a verii. Trebuie sa mizezi pe dantela, pe matase sau pe denim si piele suede. Motivele de tema boema, jeansii evazati si pantalonii scurti cu talie inalta sunt piesele pe care trebuie sa marjezi. Rochia lunga si fusta maxi completeaza si ele lista.

Salopeta revine in forta. Se poarta in acest sezon nou cu toate motivele si in toate culorile, mai ales in kaki si din denim. Motivul floral reprezinta si el cea mai buna alegere.

Tendinta masculina. In contrast cu cea hippie, tendinta masculina este foarte in voga, mai ales smochingul.

Florile sunt si ele foarte trendy si ne duc cu gandul la tendinta hippie. Rochiile mini tip trapez sau fustele midi sunt cele mai frumoase.

Hainele din piele suede. Aici poate fi vorba despre o geaca, o fusta sau pantaloni dar chiar si despre accesorii pentru un perfect look boem.

Kaki, cea mai in voga culoare. Culoarea kaki va trebui sa fie prezenta in toarte tinutele tale. Si se potriveste de minune cu orice tip de haina.

Pentru a fi cea mai fashion trebuie sa mizezi si pe rochiile din neopren, pe hainele in stilul anilor ’20 sau safari chic, dar si pe hainele inspirate din lumea sportului.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: