Tinute adecvate pe timp de toamna 2015 pentru o zi de joaca


Imi place toamna din multe motive diferite, unul dintre ele fiind ca temperaturile reci sunt perfecte pentru drumetii, joaca si explorarea naturii. Acum este momentul din an in care verificam garderoba micutilor nostri pentru a vedea daca le lipseste ceva, inainte de a veni vremea rece si umeda.. La urma urmei, cheia pentru ca micutii nostri sa petreaca mult timp in natura  este sa ii imbracam in functie de vreme. Un copil imbracat cu hainute care ii tin de cald se poate juca in aer liber chiar daca ziua este mai friguroasa. Hainele pe care orice copil ar trebui sa le aiba in garderoba pentru sezonul de toamna/iarna trebuie sa il protejeze de vant, de umiditate si temperaturi scazute. De asemenea, trebuie sa fie usor de purtat, sa fie confortabile si destul de lejere pentru a-i permite sa se joace nestingherit.

Din experienta mea, nu veti gasi haine pentru copii potrivite pentru joaca in magazine obisnuite. In schimb, puteti gasi in magazinele cu articole sportive sau magazinele online specializate. Hainutele de care au nevoie copiii depind foarte mult de climatul in care locuiti si de tipul de activitati pe care tu si familia ta le desfasurati.

Evident, hainele de joaca ale copilului depinde foarte mult de temperaturile de afara. Avand in vedere ca este toamna si ca vine iarna, vom merge pe ideea de haine de joaca potrivite pentru zile mai reci. Bineinteles, in asemenea zile ne vom imbraca copilul cu straturi de haine. Primul strat, sau stratul de baza, regleaza temperatura si mentine pielea copilului uscata. Acest strat este in contact direct cu pielea si, de obicei, consta in lenjeria de corp.

Stratul exterior va proteja copilul de ploaie, zapada sau vant, si ar trebui sa fie suficient de  consistent pentru a fi eficient. Acest strat poate include si o salopeta din material impermeabil, pe sub care un costum sport subtire ar fi foarte potrivit.

Copiilor le place sa se joace in apa, din acest motiv cizmele de cauciuc le sunt necesare. Le puteti gasi intr-o varietate de culori si modele. Pastrarea mainilor calde si uscate este, de asemenea, foarte importanta pentru copiii care se joaca in aer liber. Manusile cu un deget tin de cal cald mai bine in comparatie cu cele cu 5 degete.

cizme-de-cauciuc-pentru-fetite--cu-flori-3-1660838097

Concluzia este foarte clara! Cumparam pentru copii haine de joaca potrivite climei si activitatilor pe care le fac in aer liber.

 

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: