Tinute clasice care nu se demodeaza niciodata


Este cunoscut faptul ca moda este un fenomen ciclic, astfel incat, diverse piese vestimentare acum sunt in trend pentru ca in momentul imediat urmator sa dispara, insa cele clasice vor face fata intotdeauna trecerii timpului, multe dintre ele fiind considerate de o eleganta aparte.

Daca din punct de vedere masculin, lucrurile sunt destul de simple, costumul reprezentand dintotdeauna o tinuta clasica si eleganta, care a mai suferit anumite modificari, fara sa se demodeze, acelesi lucru il putem spune si despre modelele de rochii drepte, care pot fi purtate alaturi de un cardigan si obligatoriu un tip de incaltaminte eleganta care se remarca prin toc inalt si culori minunate. Astfel, in functie de felul in care este accesorizata, o astfel de rochie poate fi purtata in diverse momente ale zilei si va va conferi o eleganta aparte.

In cazul in care sunteti ceva mai corpolenta, pantalonii mai larguti, reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra, deoarece cu toate ca fac parte din articolele vestimentare clasice, in cazul in care sunt purtati impreuna cu o alta piesa clasica, reprezentata de o camasa alba, si un cardigan, soldurile si posteriorul dumneavoastra nu vor mai fi vizibile, iar imaginea pe care o veti lasa va avea un efect aparte. Insa la fel de clasica este si o bluza din dantela sau una din matase, deci nu este nevoie sa ne limitam la cunoscuta camasa alba.

Indiferent care ar fi trend-ul, o rochie neagra, lunga, va reprezenta intotdeuna o solutie vestimentara perfecta, in momentul in care doriti sa petreceti o seara, plina de eleganta, in oras. Cunoscuta si sub denumirea de little black dress, putem afirma ca rochia a suferit o serie de modificari, insa aceasta este inca foarte versatila, deoarece posibilitatile ei de accesorizare sunt nenumarate. Fara nici o exagerare, putem afirma ca rochia neagra, lunga, reprezinta, de fapt, cuvantul de ordine in momentul in care vorbim despre moda fara varsta si care nu dispare.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: