Tips&tricks: cum trebuie sa poarte barbatii camasile in mod corect


Pentru a avea o tinuta si o postura de invidiat, domnii trebuie sa incerce sa faca tranzitia de la tricourile adolescentine la camasi deosebite, care pot deveni cartea lor de vizita. Oricine vede un barbat care este elegant, imbracat intr-o camasa frumoasa, aranjata si o pereche de pantaloni potriviti, asortata cu incaltaminte de marca si accesorii aparte va avea o parere mult mai buna decat despre un cavaler cu o tinuta neglijenta.

Asortate cu piese vestimentare corect

Intai de toate, camasile trebuie purtate impreuna cu alte piese vestimentare corecte, astfel incat tinutele finale sa fie unele frumoase. De exemplu, o camasa albastra merge foarte bine cu o pereche de pantaloni negri sau chiar cu o pereche de pantaloni alba, in functie de stilul abortat: casual, elegant sau sport. De asemenea, si accesoriile trebuie sa fie alese in mod corect. Se recomanda evitarea a foarte multe inele sau lanturi, indiferent de stilul ales.

Calcate atent

Un alt truc de care barbatii trebuie sa tina cont este acela ca trebuie sa-si rezerve timp pentru a-si calca camasile. Ideal este ca intr-o zi libera sa fie pregatite mai multe camasi, astfel incat in timpul saptamanii doar sa poata fi luate din dulap, pentru a fi purtate. Orice piesa vestimentara arata mult mai bine atunci cand este calcata si ingrijita!

Cu un parfum bun

Parfumul conteaza si el foarte mult atunci cand vine vorba despre atitudinea barbatilor si modul in care acestia se prezinta in fata celorlalti. Atunci cand poarta camasi elegante, in mob obligatoriu trebuie purtat un parfum in concordanta, care sa fie puternic, dar care sa nu ii inece pe ceilalti.

Atitudinea potrivita

Chiar daca poate sa para neimportant, atitudinea cantareste foarte mult atunci cand barbatii poarta camasi. Daca piesele vestimentare nu sunt purtate cu mandrie, cu incredere in sine, atunci cu siguranta nu vor arata la fel de bine pe cavaleri.

Cu pantalonii potriviti

Camasile sunt frumoase numai in combinatii potrivite de piese vestimentare. De exemplu, recomandabil este ca aceste haine sa nu se poarte niciodata cu pantaloni foarte stramti, pentru ca vor crea o imagine nu tocmai placuta pentru cei din jur.

Niciodata cu papion

S-ar putea ca unor domni sa le placa papioanele. Preferabil este insa ca aceste accesorii sa fie evitate, exceptie facand serile in care barbatii participa la evenimente extrem de importante si elegante, unde tinuta este una impusa.

Cu vesta

O metoda foarte buna de a purta camasile este impreuna cu o vesta pe deasupra. Barbatii care sunt foarte atenti la propria imagine si care cauta in permanenta sa isi contureze un look deosebit, proaspat si modern pot opta pentru aceasta varianta si astfel cu siguranta nu vor da gres!

Toti domnii trebuie sa isi puna in evidenta personalitatea atunci cand poarta o camasa, insa nu trebuie sa uite de toate celelalte elemente care conteaza: restul pieselor vestimentare, accesoriile, atitudinea, paleta de culori. Tinand cont de sfaturile de mai sus, fara indoiala ca toti barbatii vor putea purta de acum inainte o camasa intr-un mod mult mai deosebit, care va fi apreciat de cei din jur!

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: