Tipuri de lenjerie intima necesara pentru orice barbat


La fel ca tricourile sau pantalonii si lenjeria intima are nevoie de o atentie sporita. Un barbat care se respecta intotdeauna va avea in dressing mai multe tipuri de lenjerie intima. Poate ca preferati un anumit fel de lenjerie insa e bine de stiut faptul ca exista situatii in care apare nevoia de a purta si alte modele pentru a exista o concordanta cu vestimentatia aleasa, mai ales in cazul unei zile sau a unui eveniment mai importante. Asadar, se intelege de la sine faptul ca este indicat sa cunoastem principalele feluri de lenjerie intima dedicata barbatilor pentru a face fata cu succes provocarilor impuse de evenimentele de zi cu zi.

Tighty Whiteys

Este denumirea populara data lenjeriei intime clasice. Confectionata din bumbac de cea mai buna calitate, aceasta nu este nici stransa pe corp, dar nici larga, fiind ideala pentru tinutele zilnice, mai ales cele sport sau casual.

Boxeri clasici

Aduc purtatorului un adevarat confort deoarece se pliaza foarte bine pe corp dar, totusi nu sunt stransi. Mai lungi decat categoria mentionata mai sus, se pot purta cu aproape orice fel de tinuta. Pentru un plus de inedit, boxerii cu modele traznite sau culori cat mai frumos contopite pot aprinde atmosfera in dormitor, mai ales ca femeile iubesc barbatii dezinvolti in vestimentatie.

Boxeri mai lungi si largi

Reprezinta acel tip de lenjerie intima creata pentru a fi purtata cu haine elegante. De exemplu la un costum office sau de gala compus din pantaloni croiti dupa etalonul cunoscut este bine sa nu se vada in zona feselor dunga de la lenjeria intima. Boxerii mai lungi dar si un pic mai largi copiaza foarte placut pantalonul de la costum, astfel nu vor existenta diferente mai putin estetice.

Boxeri cu sustinere

Este un model de lenjerie intima ceva mai stransa pe corp. Acest tip de boxeri pot avea functia de sustinere pentru partea din fata sau cea din spate. Ambele tipuri sunt recomandate pentru orice varsta, mai ales ca sunt promovati si de domeniul medical.

Hainele reprezinta cartea de vizita a unui barbat, insa lenjeria intima purtata poate da nenumarate informatii legate de felul de a fi si preferintele acestuia. Voi ce credeti? Nu ezitati sa ne impartasiti parerile voastre cu ajutorul retelelor de socializare sau lasa un comentariu mai jos.

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: