Top 3 culori ideale pentru gecile barbatesti de sezon


Sunt studii care au relevat ca preferinta pentru o anumita culoare este in stransa legatura cu personalitatea. Realitatea din moda, combate si da si nu, aceste afirmatii. Pe de o parte exista indemnurile stilistilor catre tinute intens colorate, pe de alta parte avem predilectia catre toate tonurile posibile de gri, ale majoritatii masculine. Un amanunt amuzant la prima vedere dar foarte util pentru consumatorii de fashion, este crearea catorva zeci de tonuri de gri, menite sa diversifice gusturile domnilor aproape obsesive pentru aceasta culoare dar si sa o proclame cumva culoare dominanta in majoritatea tinutelor din aceasta sfera.

Si totusi, reunind constantele (preferinta pentru o culoare) cu variabilele (tendintele) sa incercam sa facem un top al culorilor ideale in ceea ce priveste gecile barbatesti de sezon.

Albastru denim – este intotdeauna o alegere potrivita. De ce? Pentru ca transmite energie pozitiva, armonie si liniste. Si ca sa nu batem prea multa moneda pe feng shui o sa continuam prin a spune ca, in afara acestor calitati, este o culoare foarte versatila, aratand spectaculos in combinatie cu rosu de Burgundia sau cu o nuanta mai inchisa de albastru. Cu verde, portocaliu, negru sau maro. Si desigur cu gri. Merge excelent la tinutele casual, in special daca tesatura este tot denim.

Olive – sau kaki, este o alta culoare care se amesteca placut ochiului, in combinatii care de care mai sic. Din familia verdelui organic, dar mai cald, mai apropiat de culorile pamantului, este declarata una dintre culorile sezonului. Sugereaza blandete, rafinament, bun gust. Se combina cu aproape toate culorile din paleta cromatica si, cu toate ca vorbim despre geci, este o culoare foarte potrivita in acest sezon, pentru multe alte articole vestimentare.

Gri – mai in gluma, mai in serios, nu puteam incheia topul fara sa mai spunem cate ceva despre culoarea gri. Oricat de anosta a fost considerata, in multe etape ale modei si de catre multi stilisti, unii etaland manifest colectii intregi de haine puternic colorate tocmai pentru a combate “efectul de gri”, exista si foarte multe perioade in care gri-ul nu a lipsit din tendinte, inclusiv pe segmentul feminin. Motivul este simplu: este o culoare cuminte, decenta si permite extraordinar de multe combinatii. Se regaseste in foarte multe stiluri, in special in classic, office si casual. Si cum majoritatea domnilor au predilect activitati in aceste zone, iata cum se opreste orice fel de contraargumentatie.

Sigur, am putea face topuri la nesfarsit, din trei in trei culori potrivite acestui sezon. N-am spus nimic despre negru, mustar sau bleumarin…Mai e vreme, nu-i asa?

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: