Top 5 accesorii necesare pe timp de vara unui barbat


Accesoriile sunt elemente importante care definesc stilul si personalitatea unui barbat, iar cand sunt bine alese nu fac decat sa starneasca priviri admirative. Deci domnii care doresc sa faca impresie trebuie sa cunoasca care sunt accesoriile in trend in 2016.

Butonii sunt accesorii must have si pe timp de vara, si daca esti o persoana activa, cu o functie importanta intr-o companie trebuie sa fi impecabil, camasa cu mansete duble si butonii asigura eleganta, stil si putere. Trebuie sa aveti mai multe perechi de butoni pe care sa ii asortati cu intreaga tinuta. La un astfel de outfit se potrivesc butonii simpli, confectionati din metale pretiase, bine finisati, bine slefuiti care nu au cusur.

????????????????????????????????????????

Un manager este o persoana importanta intr-o companie de aceea trebui sa fie mereu la patru ace, un model pentru subalterni, o persoana care sa impuna respectul doar prin prezenta. Si in aceatsa situatie butonii discreti dar cu personalitate nu trebuie sa lipseasca, sunt elemente mici dar impunatoare care desavarsesc tinuta. Argintii sau aurii, butonii alesi trebuie sa fie delicati, sa nu fie incarcati cu inscriptii inutile sau chicioase.

Barbatii boemi si eleganti pot opta pentru butoni metalici cu forme in relief, sunt acceptate si inscriptiile care le definesc personalitatea si caracterul. Inscriptiile cu elemente sportive, ecvestre, sau marine sunt in trend in acest an.

Ochelarii de soare sunt accesorii nelipsite in 2016. Sunt elemente care definesc stilul si personalitatea. Iata cateva elemente de care trebuie sa tineti cont cand va alegeti ochelarii de soare.

Ramele in stil clasic sunt mereu la moda, cu un astfel de accesoriu nu aveti cum sa dati gres. Ochelarii simpli cu rame fine pot fi asortati la orice tinuta si de domnnii tineri si de cei maturi.

Ochelarii de soare cu rame mari sunt foarte apreciati in 2016. Ramele mari si lentilele inchise la culoare sunt aproape irezistibili pentru barbatii moderni, sportivi cu personalitate.

Modelele vintage care ofera un aer liber, misterios si boem sunt la moda, sunt cautati si utilizati in 2016. Lentilele deschise la culoare si ramele cu colturi raman in trend. Aceste piese sigur nu raman neobservate si evidentiaza aerul detasat al celui care ii poarta!

accesorii barbati.

Bratatile din piele sunt elemente la moda in 2016. Varietatea de modele culori si stiluri este aproape infinita, trebuie sa o alegeti pe cea potrivita! Bratara definitiveaza tinuta si spune cine esti! Este un accesoriu care care iti da libertate de exprimare. Chiar daca esti tipul business si trebuie sa fii bine pus la punct in timpul orelor de munca, poti sa iti desavarsesti personalitatea purtand o bratara care te reprezinta.

Poarta bratatile in functie de ce doresti sa transmiti: poti fi tipul cool din cartier, sau bikerul ravnit cu acest simplu accesoriu, tipul familist sau tipul boem si misterios. Trebui sa fii atent insa la cateva detalii, daca porti ceas scump nu face rabat la calitatea bratarii, alege una pe masura; nu purta mai mult de o bratara ofera o imagine kitchoasa. In 2016 sparge tiparele si poarta bratara!

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: