ZaZaBoutique.ro – locul de unde ne putem imbraca cu stil


zazaboutique magazin original romanesc onlineA crea o piesa de imbracaminte dupa felul in care ne ghideaza imaginatia este lucrul pe care ni-l dorim cel mai mult. Cu ajutorul ZazaBoutique.ro acest lucru devine posibil, deoarece reprezinta un concept store care se bazeaza pe comercializarea unor produse deja facute sau pe comenzi luate prin masurarea formelor corpului.

Beneficiile oferite de ZazaBoutique.ro sunt numeroase, dintre acestea enumeram haine de calitate pentru femei, barbati si fetite, jucarii alaturi de minunate accesorii, posibilitatea de a returna coletul, o gama variata de articole, oportunitatea de crea anumite produse, in special rochii dupa propriile preferinte.

Plata: se poate face ramburs, adica cand primiti coletul, prin transfer bancar, cu ajutorul cardului sau prin virament.

Livrarea: se face oriunde in Romania prin curierat rapid cu o taxa de transport in valoare de 15 lei. Pentru Bucuresti taxa este de 10 lei. Produsele aflate in stoc se livreaza in 24 de ore, iar cele pe comanda in 7 zile lucratoare.

Retur: un produs poate fi returnat in termen de 14 zile numai daca nu a fost deteriorat. Cheltuielile vor fi suportate de catre client.

Descopera si tu unviersul infinit al domeniului fashion cu ajutorul deosebitelor produse oferite de ZazaBoutique!

Asteptam comentariul tau:

Comentarii: